{{stentor.needs-javascript}}

Kihlberg kartonghäftare

25 november 2017, 11:17

Kartonghäftare från Kihlberg är svensktillverkade verktyg för professionell användning. Med ett Kihlberg klammerverktyg och tillhörande klammer minskar du både material- och arbetskostnader. 

Häftning är en enkel och miljövänlig metod för kartongförslutning. Förutom kartonghäftare har ASM också tejpmaskiner, limpistoler och bandningsverktyg med tillhörande förbrukningsmaterial (resp. tejp, smältlim och plastband) för kartongförslutning.

Trots att det kanske inte verkar så, är förslutning med klammer och en kartonghäftare den mest miljövänliga metoden jämfört med de andra förslutningsmetoderna tejp, band och smältlim. Kartonghäftning ger väsentlig lägre materialkostnader jämfört med till exempel tejpning.  

Med hjälp av en kartonghäftare från Kihlberg försluter man wellpapplådor eller andra transportförpackningar i well på ett enkelt och billigt sätt. Kartongerna kan återanvändas, klammer avlägsnas med en enkel klammerurtagare. 

Vi på ASM har mångårig erfarenhet inom kartonghäftning. Våra produktspecialister bistår gärna med professionellt råd och hjälper dig att välja rätt kartonghäftare och klammer för din specifika applikation!

Vårt sortiment av kartonghäftare omfattar olika professionella verktyg för klamring av wellkartonger.  Så har vi bland annat manuella och pneumatiska lockhäftare som är lätta och outtröttliga verktyg för klamring av kartongens ovansida (lock), Lockhäftning ger en säker och prydlig förslutning och minskar stöldrisken.

Utöver detta har vi också planhäftare, bottenhäftare och klammertänger

Som namnet redan antyder är bottenhäftare kartonghäftare som används för förslutning av kartongens botten. Kihlbergs bottenhäftare är ergonomiska verktyg med stor laddningskapacitet. Dessa proffsverktyg garanterar en stark och säker kartongförslutning. Kapaciteten ökas avsevärt om maskinen är försedd med pneumatisk drivanordning
Planhäftare lämpar sig huvudsakligen för specialemballage (t.ex. flak och plana ark).


Nedan hittar du våra kartonghäftare. Klicka här istället om du vill läsa mer om våra tejpmaskiner och andra kartongförslutningsmaskiner. 


Kihlberg kartonghäftare

Kihlberg kartonghäftare Lockhäftare för förslutning av wellkartonger
Lockhäftare


Bottenhäftare för förslutning av wellkartonger
Bottenhäftare

Vårt sortiment av kartonghäftare

I behov av en kartonghäftare?
ASM hjälper dig hitta rätt!