{{stentor.needs-javascript}}

ASMs nya samarbetspartner PALOMAT®

14 september 2017, 10:09

Vi är glada att presentera en ny ergonomisk produkt i vårt sortiment! ASM har påbörjat ett samarbete med PALOMAT®. Tack vare detta samarbete kan vi erbjuda våra kunder en mer effektivare & ergonomisk pallhantering. 

PALOMAT är ett ergonomiskt hjälpmedel som staplar upp och staplar ner tomma pallar till golvnivå. Pallarna hanteras enkelt med hjälp av exempelvis en gaffellyftvagn eller staplare för att undvika manuell hantering av lastpallar.


Att automatisera pallhanteringen ökar inte bara effektiviteten vid upp- och nerstapling av pallar utan besparar även medarbetarna den olämpliga uppgiften att manuellt hantera tunga pallar. 

Fokuserar ni på optimerade och effektiva processer i er produktion eller på ert lager, då har vi lösningen!


Danska PALOMAT är världens största tillverkare av pallmagasin och har producerat PALOMAT sedan 1992. De har tillverkat mer än 8000 pallmagasin över hela världen. 

Som kund kan du nu få möjlighet att testa PALOMAT i 14 dagar, utan kostnader, på din arbetsplats – tveka inte att kontakta oss och se själv fördelarna med PALOMAT!

Vänligen fyll i formuläret till höger eller ring oss på 040 22 89 80 om du vill ha mer information om våra pallmagasin eller vill testa PALOMAT. Vi kan ta fram en PALOMAT-lösning som exakt passar din palltyp och ditt pallflöde!

Palomat pallmagasin (stand-alone)Palomat pallmagasin (Inline)

Vårt sortiment av Palomat pallmagasin
En mer effektiv och ergonomisk pallhantering? Välj ASM och Palomat!